Str. Ion Campineanu, nr. 29C, et. 7, ap. 24, Bucuresti, Romania
Suna acum: 021.313.85.79

Delro Consulting va ofera o gama completa de servicii care sa acopere nevoile amenajarii spatiului dumneavoastra. In proiectele noastre se regasesc dorintele si necesitatile fiecarui client iar fiecare amenajare creata de noi este optimizata pentru a obtine echilibrul ideal intre armonie si functional si personalizat in functie de aspiratiile acestuia.
Echipa noastra va sustine in realizarea proiectelor de mica si mare anvergura prin servicii specializate de:

consultanta in amenajarea spatiilor, alegerea materialelor, solutii de executie.
Realizam proiecte de amenajare interioara atat cu destinatie rezidentiala (case, vile, apartamente) cat si cu destinatie comerciala (hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, sedii de firma)

punerea in lucru a proiectelor atat in atelierul propriu cat si prin montajul pe santier.
Pentru echipa noastra este foarte important sa gaseasca un echilibru cat mai bun intre design si functionalitate. Pentru asta ne bazam pe o colaborare si comunicare optima intre echipa de proiectare, vanzare si cea din atelier, obtinand astfel in executie rezultatele dorite si planificate cu clientul. Echipa noastra din atelier are la dispozitie aparatura profesionala si o serie de specializari pe anumite metode si material cat si o vasta experienta in executie si montaj.

servicii de proiectare si concepte de amenajari interioare, mobilier, fatade, solutii individuale.
Oferim configurarea integrala a unui spatiu definit si proiectare si configurare a pieselor de mobilier, personalizate in functie de spatiul si bugetul alocat