Str. Ion Campineanu, nr. 29C, et. 7, ap. 24, Bucuresti, Romania
Suna acum: 021.313.85.79

Delro Consulting va ofera o serie de servicii de amenajare a spatiilor fie ca e vorba de locuinta, birou sau un spatiu de loisir. Renovarea unui birou sau amenajarea unui spatiu nou poate fi o sarcina complexa. Noi intelegem presiunile cauzate de acest lucru. Experienta si resursele noastre profesionale vor raspunde cerintelor dumneavoastra specifice de lucru pentru a pune in aplicare si livra proiectul la timp, in buget si conform specificatiilor dumneavoastra.
Ideile dumneavoastra pot fi adaptate nevoilor in materie de cromatica si dimensiuni iar impreuna putem stabili toate detaliile necesare si face bugetul proiectului.
Avem produse pentru orice client, dar gandim diferit in functie de nevoile dumneavoastra si producem concepte create individual. Ne dam silinta sa cream cele mai bune produse pentru clientii nostri.
Materialele folosite pentru aceasta amenajare trebuie sa aibe finisaje de exceptie, combinate la randul lor cu accesorii de calitate iar noi ne ocupam de toate aceste aspecte si in continua legatura cu clientul si dorintele acestuia.